onsdag 6. oktober 2010

Nike+ challenge og spennende jobbhverdag


Min bror var så snill at han minnet meg på at bloggen min har vært ganske tom for innlegg i det siste. Derfor kommer det ett nå.

På jobb går det bra. Jeg har sett mer på 3 mnd i fast jobb enn jeg har sett på 3 år med studier: Glaukom (grønn stær) og tett katarakt (grå stær) for å nevne de "enkleste" tingene. Jeg har også sett mer alvorlige ting, men vil ikke skrive om dette da det kan knyttes til de det gjelder (og det blir jo å bryte taushetsplikten). Spennende er det uansett!

Vi har forøvrig en konkurranse gående på jobben fra 1. oktober til 1. november. Vi er delt inn i grupper (alle butikkene i Krogh Optikk) og skal konkurrere mot hverandre om å løpe/gå lengst. Vi benytter Nike+ og laster inn det vi har prestert på nettsiden til Nike+. Jeg tok min første løpetur i dag: 3,63km i regnet. Jeg må si jeg er ganske fornøyd med det.Hjemme har jeg pyntet opp med noen blomster jeg kjøpte i dag for å lyse opp en ellers småtrist høst.


4 kommentarer:

Karen sa...

Heia deg!

Steinar H. Gunderson sa...

Løping i regnet er egentlig veldig koselig. Når du først har kommet ordentlig i gang og endorfinene gjør sin greie, merker du ikke så mye til regnet uansett -- inntil du er ferdig med økten og skal hjem (om du ikke har vært lur nok til å løpe i ring, da). Da er det plutselig litt surere og kaldere =)

/* Steinar */

Camilla sa...

Heia deg tilbake, Karen! :)

Jeg er lur nok til å løpe i ring, Steinar ;) Jeg er ikke fan av å måtte snu og ta samme veien tilbake.

Steinar H. Gunderson sa...

Løpe i ring er litt vanskelig når målet er å løpe oppoverbakke ;-) Så det blir stort sett oppover og så snu for meg, er jeg redd. :-)

/* Steinar */