mandag 17. august 2009

Skolestart




Plutselig var sommeren over og tredje klasse begynt. Ja, jeg går visstnok det tredje (og siste) året ved HiBu, selv om det ikke føles sånn enda. 

Første skoledag startet 11.15 i dag, og vi hadde litt evaluering av praksis-faget og fikk noe info om hva som skal skje fremover. Det vi i bunn og grunn fikk vite, er at det ikke er noen "kjære mor" dette året. Vi går rett på sak og skal ha full skoledag i morgen fra 8.15 til 15.30 med både forelesning, introduksjon til klinikk-faget og laboppgave som skal gjøres ferdig denne uken. Neste uke skal vi starte med synsundersøkelser på 1. klassingene, og uken etter det starter klinikken med ordinære pasienter.

Jeg klager likevel ikke. Jeg er relativt fornøyd med å være tilbake i hverdagen, og det var veldig hyggelig å se folk igjen etter 6 mnd med "enmannsshow" som Irene så flott kalte praksisperioden. Snart kommer dessuten førsteklassingene og ønskes velkommen med fadderuken. Det blir spennende og moro =) Med andre ord har vi en del å se frem til, og det kan man ikke være annet enn fornøyd med.

2 kommentarer:

Tore S.L. sa...

Ja gratulere som snart "voksen" og ferdi utdanna, her va ganske rett på her oppe med sjøl om det berre va andre året. Lykke til. Håpe vi snart kan møtast. -Tore-

Camilla sa...

Jeg får vel si takk =) Og lykke til til deg og, selv om det "bare" er andreåret.. Du får si ifra hvis du er i nærheten av Oslo noen gang, så kan vi prøve på et treff, vet du ;)